Epic Style
0
0
Epic Style

Brands:

Maison Scotch, G-star, Isabel Marant, Selected Femme, Malene Birger, Nikkie, Tommy Hilfiger, Calvin Klein

Who we are

2004. Twee meiden met veel passie voor mooie kleding werken in de modebranche en fantaseren over hun eigen onderneming. Maar ja, zoals dat gaat in het leven vinden ze andere banen en worden moeder. Vriendinnen blijven ze en ook hun fantasie houdt stand. Het runnen van een eigen modebedrijf gespecialiseerd in topmerken met hun prachtige kwaliteit en vormgeving.

In 2015 maken we onze droom waar! Met grootse ideeën en een bescheiden budget starten we vanuit onze zolderkamers. Met onze neus voor goede merken verzamelen we een collectie top items. Stuiterend van enthousiasme en bruisend van de ideeën wordt Epic Style geboren. Epic, het gevoel dat je ervaart als je kleding draagt van mooie kwaliteit en pasvorm, waar je je thuis in voelt. Onze missie? Deze dure kleding betaalbaar te maken, zodat deze binnen bereik komt voor jou!

Onze kleding is uitgebreid geïnspecteerd en verkeert in een zo goed als nieuw staat. We reizen veel voor het samenstellen van onze collectie en hebben geweldige contacten in de fashion- en filmindustrie. Zo leggen wij vaak de hand op unieke items. En by the way, ook op beeldige sieraden, tassen en schoenen.

In onze shop organiseren we regelmatig kledingevents. Snuffel lekker rond in onze winkel en  binnenkort in de webshop. Je vindt er ongetwijfeld iets waarvan je nog niet wist dat je het heel hard nodig hebt;-)

Liefs, Irene & Jeannou